Foto & Film

Fotografie

Ron Slangen GRAPHX verzorgt tevens bedrijfs- en productfotografie ten behoeve van bijvoorbeeld een bedrijfsblad, social-media, uw website of uw drukwerk. De fotografie wordt verzorgd door professionele fotografen.

Fotobewerking

Een foto of afbeelding kan behoorlijk geoptimaliseerd worden door digitale fotobewerking. Ron Slangen GRAPHX is gespecialiseerd in het digitaliseren, bewerken en corrigeren van oude of nieuwe foto's.

Fotorestauratie (Fotografie)

Een nieuw leven voor uw oude foto's? Bij Ron Slangen GRAPHX is het mogelijk. Door geavanceerde bewerkingstechnieken kunnen verontreinigingen zoals scheurtjes, krassen, vouwen, vlekken en dergelijke, of zelfs ontbrekende delen hersteld worden. Ook wordt gekeken naar eventuele verbeteringen in het contrast en de belichting van de foto. Het eindproduct wordt gedigitaliseerd en daardoor voor de toekomst veilig gesteld. Desgewenst kan de herstelde foto geprint of gedrukt worden.

Fotografie

Fotografie

Film- en Videoproducties

Maak indruk op uw concurrentie middels een introductie-, promo- of bedrijfsfilm. Bewegende beelden zeggen immers meer dan duizend woorden.

Ron Slangen GRAPHX komt op vrijwel elke gewenste locatie filmen. Ook bestaat de mogelijkheid, om uw bedrijfspand, fabriek of toekomstige locatie middels drone's, vanuit de lucht te filmen.

Het is mogelijk om in Full-HD en zelfs in 4K te filmen.

"Des Zuid-Limburgs Brons"

Onze meest recente videoproductie.

Informatief:

Fotografie is het met behulp van licht en andere vormen van straling vastleggen van afbeeldingen van voorwerpen en verschijnselen op radiatie- of stralingsgevoelig materiaal. Het woord is afgeleid van het Grieks en betekent letterlijk schrijven met licht (φωτὸς, (phootos), van: φῶς (foos): licht, en γράφω (grafoo): schrijven).

Iemand die beroepsmatig fotografie verricht heet een fotograaf. Sinds de intrede van de digitale fotografie bestaat er een verschil tussen het nemen van een foto en het maken van een foto. Zeker met de huidige digitale techniek zijn er steeds meer mensen die met een fotobewerkingsprogramma foto's maken. Hiervoor is niet noodzakelijk een fotocamera nodig; men kan bestaande foto's makkelijk bewerken tot een eigen product. Echter, voor het nemen van een foto maakt men wel degelijk gebruik van een camera. Een afdruk van een voorwerp dat direct op lichtgevoelig materiaal gelegd is en vervolgens belicht, is een fotogram.

Reacties zijn gesloten.