Webdesign

Webdesign en development

Ron Slangen GRAPHX staat bekend om zijn aantrekkelijke, moderne en doeltreffende websites. Door de jarenlange ervaring in webdesign worden onze websites snel en geheel naar wens van de klant geleverd, waarbij kwaliteit altijd bovenaan staat. Ook kunt u bij ons terecht voor de bouw van een complete webwinkel en het bijbehorende betaalsysteem zoals bijvoorbeeld "Mollie" (PayPal, iDeal enz.)

Bezit u reeds een website, maar is deze toe aan een opknapbeurt? Bij Ron Slangen GRAPHX kunt u terecht voor het restylen van uw huidige website. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Webdesign

Websites zijn er in alle soorten en maten. Om websites een zo persoonlijk mogelijk uiterlijk te geven, wordt bij Ron Slangen GRAPHX de volledige lay-out, alsook alle details met behulp van geavanceerde tekenprogramma’s ontworpen. Knoppen, logo’s, achtergronden en dergelijke worden in samenspraak met de klant ontworpen, om zo tot een uitnodigend, modern en interessant eindresultaat te komen.

Webdesign

Informatief:

Webdesign is in eerste instantie het vormgeven van websites in het internet, maar de term wordt regelmatig in bredere zin gebruikt, waarbij ook het technisch ontwikkelen van websites als onderdeel wordt gezien. Omdat deze twee onderdelen regelmatig niet door dezelfde persoon worden uitgevoerd, kan ook een verdeling worden gemaakt tussen webdesign, dat zich voornamelijk richt op de front-end van websites, en webdevelopment (webontwikkeling) dat zich op de backend, of technische realisatie ervan richt. Webdesign vertoont gelijkenissen met het grafisch ontwerpen van traditioneel drukwerk, maar er zijn opvallende verschillen. Zo kunnen video en audio deel ervan uitmaken en verloopt de interactie met de bezoekers anders.

Reacties zijn gesloten.