Reclame & Drukwerk

Reclame

Een reclame is een vorm van communicatie die tot doel heeft om iets of iemand bij anderen aan te prijzen of te promoten. Hieronder worden alle middelen verstaan die ingezet worden om iets of iemand bekendheid te laten verkrijgen. Het belangrijkste doel van het maken ervan is (naams)bekendheid verwerven.

Deze bekendheid kan zich vervolgens uiten in een grotere verkoop van goederen of diensten, maar ook niet-commerciële doeleinden kunnen baat hebben bij reclame, zoals goede doelen en politieke partijen.

Reclames kennen vele uitingsvormen: folders, billboards, uitingen op de radio, televisie en in de krant zijn daarvan enkele voorbeelden. Ook kan een product 'in de reclame' zijn. Dan is het doel niet zozeer naamsbekendheid van dat product, maar is het afgeprijsd. Het maken van reclame wordt doorgaans onder marketing geschaard. Ron Slangen GRAPHX is uw adres als het om reclame gaat! Van ontwerp tot de levering, we verzorgen alles van A tot Z.

Ron Slangen GRAPHX is ruim 22 jaar een degelijk reclamebureau uit Brunssum. Een betrouwbare drukwerkpartner van particulieren en MKB'ers. Klanten waarderen onze persoonlijke service, onze flexibiliteit en vooral de snelheid waarmee wij zowel standaard producten als maatwerk kunnen leveren. Bij Ron Slangen GRAPHX kunt u terecht voor alle soorten particulier- en zakelijk drukwerk. Van briefpapier en visitekaartjes tot flyers, posters en spandoeken. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Informatief:

Desktoppublishing, of DTP, is het bewerken en opmaken van documenten voor drukwerk, en die dus meestal bestemd zijn voor publicatie, zoals boeken, tijdschriften, brochures en internetpublicaties. Wanneer het materiaal klaar is voor publicatie, kan DTP-software deze uitvoeren als Postscript of PDF, die vervolgens door commerciële drukkers kan gebruikt worden om drukplaten te maken dan wel rechtstreeks uitgeprint te worden.

Reacties zijn gesloten.